Reception

Dj til reception

Lej DJ til reception med komplet lydanlæg med lækker stemningsmusik. Receptionen er ofte et event af større eller mindre art. Tidsperioden strækker sig ofte over nogle timer og folk kommer og går i løbet af perioden. Med andre ord er DJ til reception afslappende og en god mulighed for at få en snak med sine kollegaer. Derfor skal musikken heller ikke være med fuld fart. Når vi spiller til receptioner er det ofte musik i genren: Lounge og Neo-soul i lavt volume i et relativt lavt tempo. Læs mere i det understående om DJ til reception.

Lækker musik

DJ til reception handler i vores verden om at spille musik, som lægger et bagtæppe til selve arrangementet. Musikken vil være afslappende og i et fornuftigt niveau så folk kan snakke sammen. Udstyret vil ligeledes være holdt på et minimum så fokus kommer til at være på den fejring receptionen er til for. Lækker loungemusik er ofte opskriften til receptionsarrangementer. Denne type musik fungerer godt til at give stemning, uden at stjæle for meget opmærksomhed fra selve receptionen.

Vi har altid en tæt dialog inden receptionen for at finde ud af anledningen og hvilken stemning, der skal skabes til arrangementet. Da lydniveauet ofte skal være afdæmpet har vi mulighed for at medbringe flere højtalere end normale 2 stk. for at kunne dække et bredere område så volumen kan holdes i et passende niveau.

Stemningsbelysning kan også være med til at give receptionen et ekstra pift. Dette er lys-effekter, som skyder lys op ad flader i en enkelt farve, hvilken kan give en anden stemning end traditionel blinke-lyseffekter.

Vores erfarne reception DJ's

Når du lejer DJ til reception er det DJ-kompagniet's opgave, at matche den bedst egnede DJ til jeres reception. I den indledende kommunikation taler vi sammen om ønsker og behov for receptionen og booker derfra DJ på til arrangementet. Vi har mange DJ’s med erfaring inden for lækker lounge musik, der skaber den helt rigtige stemnings til receptionsarrangementet.

0
+

arrangementer afholdt

0
%

glade kunder

0
+

års erfaring

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder

4,2 stjerner på trustpilot

Gode unge dj gutter, med super lydkvalitet og lys. Oveni dette er de meget pligtopfyldende og gode til at sætte gang i enhver festlig lejlighed.

Rasmus A.

Jeg kan varmt anbefale DJ'sne fra DJ-kompagniet til enhver begivenhed! Disse fyre er simpelthen fantastiske til at skabe den perfekte stemning med deres musikvalg og mix. Deres mange års erfaring fra nattelivet og utallige private arrangementer skinner virkelig igennem i deres performance. Du kan høre, at de har øret for, hvad der får folk til at danse og have det sjovt.

Noah S.

DJ-kompagniet er virkelig fantastisk! De har styr på alt - god musik, en super oplevelse og nem kontakt. Deres opsætning er også hurtig, og generelt er de bare perfekte! Jeg kan varmt anbefale dem til alle. 🎵🎉📞💨

Lasse

Søde gutter, som har styr på musikken og udstyret også skaber de bare en fed stemning, hvilket klart er vigtigt.

Kan helt sikkert anbefales!

Laurits L.

Dj’s med fede personligheder, styr på teknikken og klasse musik🌟

Milos K.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare."

Name Surname

Få et uforpligtende tilbud

Vi stræber os på at svare indenfor 24 timer.