Studentergilde

Dj til studentergilde

Lej DJ til studentergilde med flot lys- og lydanlæg, professionel DJ og god dansemusik afstemt efter dine ønsker. Vi har tæt kontakt med jer i god tid før studentergildet omkring specielle ønsker og behov til festen. Vi sætter mobildiskoteket op efter jeres planlægning og musikken skal selvfølgelig matche studendens krav, men vi er også klar over at der både er onkler, tanter, bedsteforældre, venner og bekendte. Dette stiller krav til DJ’en da der gerne skal være noget for enhver smag.

God dansemusik

Studentergildet skal selvfølgelig have god dansemusik, som er afstemt efter studendens og familiens ønsker. Til et studentergilde er der ofte både familie og venner til studenten, der alle skal høre dansemusik efter deres smag. Hos DJ-kompagniet har vi en række procedurer for at sikre den helt rigtige musik ved leje af DJ til studentergildet.

Indledningsvis tager vi en snak om hvilke genrer og stilarter, der skal spilles til festen. Efterfølgende opfordrer vi jer til at lave en liste med musikønsker, som fungerer som inspiration til vores studenter-DJ. Denne liste giver os en retning for musikken og hvad I gerne ser bliver spillet i løbet af aftenen. Vi tager selvfølgelig også imod ønsker på selve aftenen fra alle gæsterne i den udstrækning det passer ind.

Som udgangspunkt kan DJ-kompagniet tage lige præcis det udstyr med som Studenten ønsker. På sådan en særlig dag og aften er det vores erfaring at det ikke skal spares på lyd og lys. Derfor, har vi mulighed for at medbringe røg-maskiner, disko-kugle, moving-heads og hvad der nu drømmes om. I den indledende dialog tager vi en nærmere snak omkring mobildiskoteket, hvad der skal medbringes for at jeres ønsker og behov bliver sat i højsæde.

Vores erfarne studenter DJ's

Når du lejer en DJ hos DJ-kompagniet matcher vi altid den bedst egnede DJ op til dit Studentergilde. I den indledende kommunikation får DJ-kompagniet hurtigt en idé om, hvilken en dygtig og erfaren DJ der vil være oplagt til jeres konfirmation. Vores DJs forbereder sig inden festen i genrer og stilarter. Din personlige DJ ringer dig op og taler detaljer og musikken igennem for aftenen så både du og DJ har forventningafstemt og aftalt detaljer til selve studentergildet.

0
+

arrangementer afholdt

0
%

glade kunder

0
+

års erfaring

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder

4,2 stjerner på trustpilot

Gode unge dj gutter, med super lydkvalitet og lys. Oveni dette er de meget pligtopfyldende og gode til at sætte gang i enhver festlig lejlighed.

Rasmus A.

Jeg kan varmt anbefale DJ'sne fra DJ-kompagniet til enhver begivenhed! Disse fyre er simpelthen fantastiske til at skabe den perfekte stemning med deres musikvalg og mix. Deres mange års erfaring fra nattelivet og utallige private arrangementer skinner virkelig igennem i deres performance. Du kan høre, at de har øret for, hvad der får folk til at danse og have det sjovt.

Noah S.

DJ-kompagniet er virkelig fantastisk! De har styr på alt - god musik, en super oplevelse og nem kontakt. Deres opsætning er også hurtig, og generelt er de bare perfekte! Jeg kan varmt anbefale dem til alle. 🎵🎉📞💨

Lasse

Søde gutter, som har styr på musikken og udstyret også skaber de bare en fed stemning, hvilket klart er vigtigt.

Kan helt sikkert anbefales!

Laurits L.

Dj’s med fede personligheder, styr på teknikken og klasse musik🌟

Milos K.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare."

Name Surname

Få et uforpligtende tilbud

Vi stræber os på at svare indenfor 24 timer.