Om os

Dj til firmafest

Lej DJ til firmafest med komplet lyd og lys, professionelle DJ’s og tæt dialog omkring musikken og jeres ønsker til firmafesten. Vi har erfaring med store som små firmafester og kan levere alt i lyd og lys. Læn jer tilbage og lad os gøre arbejdet fra start til slut. Vi har altid tæt kommunikation omkring musikønsker inden firmafesten løber af staben så i får den firmafest, som i ønskede. I det følgende kan du læse hvordan vi sikrer den helt rigtige musik når du lejer DJ til firmafest hos A-simonsen.

Hvem er vi?

DJ-Kompagniet er en DJ-udlejning og event-planlægningsvirksomhed, der siden stiftelsen i 2018, har specialiseret sig i kunsten i at holde den perfekte fest.

Og det er præcis hvad de to stiftere, Alexander Simonsen og Alexander Quvang kan. DJ-Kompagniet har i dag 7 aktive DJ's, der med en samlet erfaring på 40 år bag DJ-pulten, forstår hvad der skal til for at danne rammerne om lige netop din fest. 

Alle vores udsendte DJ's er erfarne, og har spillet på både de største danske, men også udenlandske klubber og venues, og det er der en grund til. Vi kan løfte en fest fra at være god fest, til at være årets fest.

Vi har det bedste og største udstyr i branchen, hvorfor vi udover din bookede DJ, leverer alt lige fra det vildeste lys, lasere, eminent lyd, røgmaskiner, diskokugler og meget mere til din fest.

Vores DJ's

Vores DJs er nøglepersoner i at levere en enestående festoplevelse. Med en passion for musik og en dyb forståelse for stemningen, bringer vores DJs en unik energi til hvert arrangement. Vi har kurateret et hold af talentfulde og erfarne DJs, der kan tilpasse deres sætliste efter dine præferencer og målgruppens smag.

Ved hvert event stræber vores DJs efter at skabe den perfekte lydoplevelse, der passer til begivenhedens karakter. Deres alsidighed spænder fra at levere pulserende beats til dansegulvet til at skabe en afslappet og indbydende stemning i loungen. Vi sætter en ære i at sikre, at musikken er hjertet af festen og passer perfekt til dine ønsker.

Udover musikken er vores DJs eksperter i at læse publikum og tilpasse deres præstation i realtid. Deres professionelle tilgang kombineret med en legende fornemmelse for festens dynamik sikrer, at dine gæster forlader arrangementet med smil på læben og minder om en uforglemmelig fest. Med vores DJs kan du forvente mere end blot musik – du kan forvente en sensationel festoplevelse.

Vores erfarne DJ's

Når du lejer en DJ til firmafesten matcher vi altid den bedst egnet DJ op til den pågældende fest-type. I den indledende dialog mellem os og dig får vi en ide af en dygtig og erfaren DJ, som vil være oplagt til netop jeres firmafestfest. Jeres personlige DJ forbereder sig inden festlighederne. DJ’en ringer dig op undervejs i forløbet, i god tid inden arrangementet, og taler musikken og detaljerne for festen igennem, så alle forventninger er afstemt og aftaler clearet.

Vores værdier

Vi tror på åben og løbende kommunikation. Fra planlægningsfasen til selve begivenheden og efterfølgende, sikrer vi, at dine ønsker og behov forstås og implementeres til perfektion.

Vi forstår, at atmosfæren er afgørende for enhver begivenhed. Vores DJs er eksperter i at skabe den rette stemning, der passer til begivenhedens karakter og dine ønsker.

Vores mål er at skabe et rum, hvor dine gæster kan tabe sig i musikken og atmosfæren. Øjeblikke, hvor de glemmer tid og sted, og blot nyder øjeblikket.

Ved at vælge DJ-kompagniet sikrer du ikke blot et musikalsk indslag, men en helhedsoplevelse, der efterlader et varigt indtryk på dine gæster.